Partner worden

DEAL4Callcenter partners zijn verlengingen van ons bedrijf en zijn zorgvuldig geselecteerd.

Onze partners zijn verlengingen van ons bedrijf en zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze voldoen aan de hoogste normen voor vaardigheden, ervaring en capaciteit om oplossingen te leveren die voldoen aan de bedrijfskritische behoefte van onze klant.

Naast het adviseren ligt onze kracht tevens in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Bovendien bieden wij een breed pakket van diensten en services aan. Als een betrouwbare partner proberen wij continue een win-win situatie te creëren volgens de ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit.

Om een DEAL4Callcenter partner te zijn is meer dan alleen genereuze prikkels nodig. De toegevoegde waarde is toegang tot nieuwe bedrijfs-constellaties via het DEAL4Callcenter-partnernetwerk dat klantwaarde toevoegt op een manier die we niet alleen kunnen doen.

Callcenter, ZZP’er of D2D, wij staan voor je klaar!

 

Heb jij een sales bedrijf of ben jij juist beginnend? Dan is energie, telecom, iptv, glasvezel, voip, mobiel, zonnepanelen, led verlichting verkopen via DEAL4Callcenter een goede stap om jouw organisatie een boost te geven.

 

Wij geven je alle tools en salestrainingen die je nodig hebt voor een goede opstart. Ook helpen wij jou met het bewaken van de kwaliteit. Met ons systeem kunnen je agents simpel en eenvoudig een vergelijking maken met een ruim aanbod aan energieleveranciers en telecom providers.

 

Wil je meer weten of heb je behoefte aan meer informatie. Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Partner aanvraag

Vul onderstaande gegevens in om uw aanvraag af te ronden.

20%
Informatie:

Nadat u de registratie heeft afgerond en verzonden, kunnen wij snel van start gaan. Belangrijk om vooraf te weten dat DEAL2Partner alleen aan “weder verkopende” bedrijven in een aantal branches levert.
Op basis van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel zal hier een controle op plaatsvinden. Mocht uw onderneming niet aan deze criteria voldoen dan nemen wij uiteraard contact met u op voor een toelichting op de uitslag van uw aanvraag.
datum: 29-11-2022 23:30
ipadres: 3.235.180.193
Hulp nodig? Neem contact met ons op! Lukt het u niet om alle velden in te vullen? Of heeft u een andere vraag of opmerking over het invulformulier? Aarzel niet en neem contact met ons op. Contact DEAL2Partner BV +31 (0)85-0872021 Contact DEAL2Partner BV info@deal2partner.com
Bedrijfgegevens

Dit moet in .PNG format. Max 10MB.
Voor het omzetten naar .png format klik hier

Aanbod en sales kanalen
Contactgegevens voor communicatie met DEAL2Partner

DEAL4Callcenter BV

  • Schonenvaardersstraat 14
  • 7418cc Deventer KVK: 71706658

Contact

  • +31 (0)85-0872021
    info@d4c.nl
    ma t/m vrij: 10:00 — 17:00 uur

Over ons

  • Het DEAL4Callcenter online distributie portaal biedt alles om uw potentieel te benutten en kan een belangrijk ingrediënt worden in het succes van uw onderneming.